A csomborka születése

2017-ben egy súlyos motorbaleset után, majd’ egy évig feküdtem és hát volt időm elgondolkodni a hogyan továbbon… 17 évnyi munka a média, illetve a politika területén jelentős fáradsággal és fásultsággal társult. Kellett vlmi friss, vlmi motiváló, szellős, nyugodt élet…

Az akkor 12 éves lányommal megnéztük A CHÉF filmet és szinte azonnal éreztem ez AZ! Yes! Ez kell!
Szeretek sütni, főzni, barátaim imádják az étkeim, nos, akkor kéne egy kis tőke és hadd szóljon… De még aznap bevillant a pálcikás Csomborka neve, gyakorlatilag a kislányom agyszüleménye. Utána majd’ 8 hónapig készült és tökéletesedett a receptje. Végig jártam az Őrségen át Csángóföldig több tucat vásárt, fesztivált, vizsgáltam, olvastam a természetes tartósításról, a kaszálófüvek gyógyhatásáról és alakult a szemlélet, alakult a pálya, megszületett bennem az étkek reformja gondolat.

Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon etetni – gondoltam akkor és ez a hit azóta, bennem csak erősödött.

És így gördült le az első, üzemi körülmények között gyártott csomborka, 2018 októberében.

Datkisz,
a grillmívelő

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *